Thursday, July 21, 2011

Korea punya pasal.




sape kat sini addict cerita korea or jepun? tak kisah la drama ke movie ke. ada tak? aku addict gila! sampai sanggup download semua episod. download pakai torrent biar laptop on tak off-off selagi tak habis download. gila kan? kalau laptop meletup apa pun tak boleh :D








baru-baru ni aku telah melakukan proses sedut menyedut dengan member aku, Mastura Zahari aka MAS! hehe. dia pun gila korea jugak tapi MALAS DOWNLOAD! siot kan? hahahaha! tapi dia rajin ambik kat member-member dia so aku sedut kat dia jela. aku pun dah malas download jadinya. HAHA!









banyak jugak kitorang ambik hari tu. full external kitorang sanggup burn time tu jugak. bukan apa, MAS ni kerja so takde masa nak layan aku sangat. aku pun KERJA jaga cinonet. haha! oleh itu, masa hari tu memang kitorang lakukan dengan sebaik-baiknya.








tapi, mcD Medan Gopeng ni sengal alam. dalam tu ada 3 plug jek. dala semua cina pegang. tak reti nak balik pulak tu. bengang gila. takkan nak halau kan. hahaha! kejam pulak rasa. kitorang gigih la transfer sampai bateri lappy habis.





makanan yang telah dimakan :D





proses sedut-menyedut diikuti dengan muka MAS yang serius!





dah habis bateri kitorang gigih cross jalan beso pergi mamak.



dah macam nak beniaga da haa..
(ni bukan aku. HAHAHA! TAKNAK NGAKU!)



MAS dah macam nak pergi naik flight da haaa.. hahaha!




HAHA! mamak best la. plug kat dinding banyak. tapi mamak ni kena cas singgit 1jam. LOL~ berkira! hahaha.. tapi kitorang bayar kat kaunter dia tak cas pulak. malas la nak tanya. hahaha!.. kitorang order air jek. tak lalu da nak makan. niat bukan nak melantak pun ;p




dah sampai mamak baru nak buat muka happy padahal tadi serius nak mamp0s. HAHAHA!


teh '0' ais & limau ais.





kitorang start dalam pukul 2 lebih. settle transfr dalam kul 6. tu pun baru sedar Asar belum ditunaikan. HAHA! tapi nanti nak sedut menyedut lagi la. banyak lagi cerita ta ambik. hehehee :))




pape pun, 15 dvd sudah full :D


bahan-bahan untuk sedut-menyedut :DDDD






* dah boleh download cerita Harry Potter 2. tak payah tengok wayang la camni :D





-

3 comments:

Taufan Bin Ribut said...

aku tengok mekdi tu aku lapa wey =(


Entri Terkini : Kehidupan aku seorang gangster
Entri terdahulu :Asal lah cakap jepang lak ni????

Watch my video songs ^_^

syah_iera said...

nnt aku plak nk sedut..hahahaha tp cite yg aku sedut aritu pun aku xtgk2 lg...hahahahaha..weyh da dwld harry potter,aku nak tau...hehehehe

syuE said...

taufan : lorhh.. g la bli ;p

syira : hehe.. kalo ak blik sne la eyh.. kalo ta blik ko sdut kat org len jela.. hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...