Tuesday, February 01, 2011

Assalamualaikum UiTM [part 3]





[Part 2]

apa yang 4 orang?

HAHAHA! berita ni mengembirakan Fahmi Naim lah..dalam kelas aku, ada 4 orang jek pelajar lelaki..HAHAHAHA! course IM ni memang ramai perempuan..tak tahu kenapa tapi mungkin kerana course IM kerja dalam office so tak banyak cabaran dan kerja luar..lelaki tak ramai suka lah kerja macam ni..kan??? aku agak jek..keh3 :D

dalam kelas semua oke~ agak oke lah..ramai lepasan STPM and ada jugak berangan nak panggil aku kakak..no way!! beza setahun jek..jangan panggil I kakak oke! nampak tua..hahahaha! yang paling tua dalam kelas aku umur 24 kowt..

kelas semua ada 37orang termasuk yang baru-baru masuk..aku lah tu :D
ramai..memang ramai..ada lecturer yang suggest kitorang berpecah kelas..aku tak kisah..mana-mana pun boleh..hehe..

1st day dalam kelas..Isnin..kelas petang tapi tak belajar pun sebab lecturer ada kelas..aku on9..hehehe..kejap jek pastu blah balik..boring~~~

hari-hari seterusnya macam tu jela..minggu pertama aku dah dapat 3 assignment..owh! internet takde..terpaksa guna library punya..kat uitm aku paling rajin pergi library..heeeee :B

minggu pertama sangat susah sebab aku terpaksa ulang alik pejabat atas hal-hal pendaftaran subjek..aku kan masuk lambat..nak daftar susah lah sebab kelas full..terpaksa staf pejabat uitm tu tambah bilangan ahli kelas..ah!! uitm punya sistem tak sistematik langsung..SERIUS!

sabtu ahad tak cuti oke! aku kena attend program insaniah..lol~ hari sabtu sangat bosan lah sebab dari pukul 2 sampai 4 kena dengar potpetpotpet saja..hari ahad best walaupun lama gila..dari pukul 8am sampai pukul 4pm..macam-macam aktiviti..aku suka! at least merasa jugak berkumpul dengan student-student lain..aku kan tak sempat join orientasi..hehehe..

der!! ramai jugak boy yang sweet punya muka kat course aku ni..hahaha! tapi diorang tak ngorat aku..diorang ngorat girl lain..keh3! kat puncak perdana ramai aweks cun..serius! yang seksi juga tidak terkecuali..tak paham aku..pergi kelas seksi-seksi buat apa??? lol~


housemate oke! classmate juga oke! apa yang tak oke??? aku akan merungut sampai habis sem kalau pihak uitm tak sediakan wifi kat kolej..huh!!!! tapi tadi aku dah beli broadband..heeee :B

argh!!!!!! ada lelaki masuk rumah kitorang laaaa!!!!!!!!!!...........

to be continue~

* seterusnya -> lelaki masuk rumah kami!!! :D

3 comments:

Ja a B r a i n s t o r m said...

hang buat sambungan lagi!!
pandi kasi suspen la..

Mr feckry said...

lu ni gua nak nasiha, kejar dulu cita2 baru cari lu punya cinta

syuE said...

jaA : sabar la..bz lyn baby,..tade mse nk update..muahaha :D

feckry : tq! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...