Sunday, September 05, 2010

Wall Sticker..

pernah dengar pasal wall sticker? mestilah pernah kan? rumah korang ada pakai tak? hehe..aku tak tahu camne aku boleh terpakai benda ni..tapi just dalam bilik! h0h0..sangat comel oke..dan sangatlah murah :)

1 sticker = RM2
3 sticker = RM5

haha..murah kan? ada macam-macam design..aku beli kat pasar malam jek weyh! kata makcik tu..kat gerbang malam ipoh ada jual jugak..(gerbang malam tu adik beradik uptown laa)..


camni la rupa dinding bilik aku setelah siap buat wall sticker design kanak-kanak :D




comel kan bunga dia? hehe..




butterfly ada 3 ekor semuanya :)




yah! baby cat + anak ayam..hahaha..

ni ada 2 lagi sticker yang belum dipasang..ni kakak aku punya..design cam orang tua..aku tamo! haha..


tapi bunga tu serius nampak hidup kan? huhu..



for those yang suka benda kiut miut camni, apa kata korang buat kat bilik korang..hehe..owh! sangat kiut! i like!!! :D

20 comments:

✿NAZIRAH✿ said...

wei, murah gak harge die..besau lak tuh...ce ko beli gmbo harimau..haha

syuE said...

gambo rimau takde..gamb0 kuda de r..hahaha!

Black_roses92 said...

cantik la..lawa! awk jual ke?

xira said...

comel larhhh syue!! suka~ :)

twinkle twinkle said...

WAAA comel2 :)

syuE said...

black rose : ta jual la yunk..hehe :)

zira & twinkle : hehe..wajib comel la! hehehe :)

cik tomyam said...

tak pernah jumpa pong.ka mane jual tu. nak jugak.hehe

ardinihumaira said...

ololoo..
kiyut nya kucen tu ;)

Ja a B r a i n s t o r m said...

biik aku tak pakai wall sticker tapi wall paper..

neway, sticker design org tua tu memang nampak hidup.. dan lawa.. bunga dia..

syuE said...

cik tomyam : kat ipoh syue taw la..kat tmpt len syue tatw..huhu..

dni : kiut kn? heee..

jaA : erk! a'a laaa..wallpaper..hahahahaha..wall sticker cm ak ni..clap laa..k0 ni malu ak =.="

yup2! bunga die mmg nmpk idup..k0 bli la kat gerbang mlm :D

Ja a B r a i n s t o r m said...

gerbang malam? malam ni aku pi.. tp bukan untuk beli bunga tu arh.. hahaha.. kalau bagi kat mak aku pon ok kan? tp dia nak lekat tang mne?.. hahah..

syuE said...

yup2..gerbang mlm :)

owh! ak nk g gak tp tade kwn..huhu..sdih la ak cmni..nk ikut jaA~ T_T

erm..lekat la dlm blik..die de kasi contoh2 t..

Ja a B r a i n s t o r m said...

alah kau.. ajak gi jj hari tu cakap malu la what sort.. heheh.. aku ntah nak pegi entah tak nanti.. tgk la cne.. kalao aku rajin..

oh.. tak tau la dia nak ke tak.. tgk la kalau ada yang menarik minat mata..

syuE said...

heeee~ jgn la ckp cmtu..segan lak! hahahaha..

mak k0 minat ke hiasan2 dinding ni? ta minat hentikn laaa~

Ja a B r a i n s t o r m said...

ye lah.. segan.. org mcm kau bukan selambe je ke? neway, tak baik pompuan kuar memalam..

mak aku tak minat kot..

syuE said...

ngan k0 segan lak =.="

kah3!!!! pmpuan kuar tght mlm yg ta el0k..kuar mlm takpe ag :)

Ja a B r a i n s t o r m said...

x pe.. aku paham.. hahah..

ah, aku cakap je.. :)

syuE said...

ape yg k0 phm?

Ja a B r a i n s t o r m said...

ye la.. aku pon segan..

syuE said...

owh3..hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...