Thursday, October 14, 2010

Nak jadi user friendly jugak.

nampak tak sebelah kanan korang? hehehe..aku dah senaraikan semua tips-tips yang ada dalam blog aku ni..bukan apa, mana tahu nanti ada pulak yang tercari-cari tup-tup ada kat blog aku pulak..hehe..tak lain tak bukan hanyalah untuk memudahkan pembaca yang tak seberapa ni ha..

semoga ianya membantu ya :D





*aku cuba untuk besarkan font tapi nanti lah..penat baca blog sendiri..setahun punya entry tuuuuu..yang pasti entry entah hape-hape jek semua..HAHAHA!

*ini semua pengaruh nuffnang..heeee :)

3 comments:

Mr feckry said...

wa banyaknye tips

ardinihumaira said...

bagus syue.. dni pun baru bajet nak wat malam ni hiksss :D

syuE said...

feckry : hehe..

dni : waaa..dni bt jugak..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...