Friday, May 04, 2012

Setahun yang lalu....



Assalamualaikum  ^^

Salam Jumaat semua! semoga Jumaat yang penuh barakah ini diberkati Allah s.w.t


hari ni 4.5.2012 bersamaan setahun pemergian arwah bonda tersayang. cepat masa berlalu. rasanya baru lepas bercakap dengan mak. hihi :D


setahun yang lalu, time ni semua berada kat masjid. lepas asar arwah mak disembahyangkan. lepas tu dikebumikan. hmm~ selesai sudah urusan mak kat dunia ni. kita bila la agaknya kan?



pendeknya mak! hahaha :P
suka kan bergambar ngan Iqram neyh. hihi ;D






setahun yang lalu jugak aku tengah sibuk final sem 2. alhamdulillah semuanya selesai sudah dan sekarang aku berada di pertengahan sem 3 :))


setahun yang lalu jugak aku masih ada tempat untuk bercerita, mengadu domba (wah-wah ayat), dan mengalirkan airmata kalau rindu mak. tapi sekarang semua tu dah takde.


dalam masa setahun, macam-macam boleh berlaku. it's hard for me to believe all of this but kita sebagai orang Islam wajib menerima semua yang terjadi sebagai takdir. percaya qada' dan qadar. dan alhamdulillah tanpa mereka aku masih tersenyum dan bergelak ketawa. hihi. hidup mesti diteruskan! yeah!!!! (ok over)


4.5.2012 juga birthday kawan sekampung yang dah kawan selama lebih kurang 17tahun. haha! cik Amalina Alwi, happy birthday yaaa! kat blog aku tak mention umur.. HAHAHAHA! :DDD












ok you allz~ have a nice day :))))




* kerja banyak weyh! takde masa nak carik jodoh. huhhh!



-

3 comments:

kura said...

amboi. suka nya dia brcerita :0

reza al-razi said...

Awak sgt tabah.. Trpancar dri penulisan entry awak nie.. Smoga emak awak tenang di sana..

Jasmin said...

sabar lah ye, sye pon baru khilangan kawan baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...