Saturday, July 07, 2012

Seminar Keamanan untuk Negara : "Suara Mahasiswa 1Malaysia"




Assalamualaikum  ^^









keterangan dari entry ini. korang tengok tarikh post nya bila. hahahaha. boleh la nak dikira 2months ago punya story. tapi sebab nak naikkan BE aku kena taip entry jugak. keh3 :D




ni program under KARISMA. seperti biasa la kan. program KARISMA semua best-best ;p


program ni bertempat di putrajaya. lokasi betul aku lupa. al-maklum lah. dah 2 bulan punya cerita. ni semua gara-gara kat U aku pakai broadband. so, nak jimatkan limit, aku taknak update story yang melibatkan banyak gambar. now kat rumah boleh update dah ;p ( tak rasa macam aku membebel ke? )



bas ni kami yang punya. hahahaha!



with afika balkis ;)



dalam dewan. banyak universiti yang join. salah satunya uitm ;))



huru hara betul diorang ni..



program ni FREE. and kami pun TAK DIBAYAR untuk join program ni. aku ada baca kat satu forum ni cakap kami ni kena bayar RM50 seorang untuk support program ni. and bas UITM yang kami naik pun kena escort dengan polis. ini TOTALLY salah ye kawan-kawan. tak mahu cakap banyak. takut =.="















awek sarawak ;)


niat nak interframe kowt-kowt masuk tv. padahal tepi tudung pun tak nampak. cisss! penat jek berdiri punya lama kat situ. hahahahaha :DDD


dimulai dengan sarapan pagi. takde la sesedap event kat PULLMAN kan. hahaha. demand! tapi syukur la dapat breakfast free. heee ;D




time dalam dewan, dia ada cerita serba sedikit tentang kes letup-letup diri tu. seperti biasa aku lupa apa title ceramah tu  =.="  tapi serious ngeri la kan sebab dia tunjuk gambar-gambar yang berani mati tu. tapi aku agak bersyukur at that time aku tak pakai mata aku ( spek mata / contact lens ). so, pandangan blur and kosong~ kosong~ hahahaha! yang lain dok eee.. ohhh.. ahhh..



sayang dengan orang-orang yang menganut agama sesat ni. bagus mereka berjuang kerana agama tapi caranya salah. hingga membunuh diri. this is not good ye kawan-kawan. dan dia tunjuk jugak muka-muka yang volunteer nak letupkan diri tu, ada yang kacak. and yes! mereka muda! lagi muda dari aku. sayangnya.....


wakil-wakil uitm shah alam, puncak alam, puncak perdana ;)



lagi apa eyh topik nya aku pun dah lupa. ada unsur-unsur politik sedikit tapi ok lah. aku ok jek dengan semua ni. lepas habis sesi ceramah sesi penyerahan apa entah. ada masuk tv3.. as usual aku lupa. heee :B



lepas habis semua event sesi makan and balikkkkk..


makang!!!!

on the way pulang. hihi ;)




tamat sudah. hahahahahahaha :DDDDD



* apsal gambar kemik eyh????   =.="



-

3 comments:

Siti Sakura said...

nice entry..i like this blog,keep it up! :)
jom singgah blog sy jgk msih bru lg.hehe
anyway thanks ye!
^_^

Anonymous said...

Ade jugak gambar aku masuk...walaupun enterprem angkat tgn tggi2 mcm org gile..(gile penat woo...)

Nurul Syuhaidah said...

siti sakura : thanx :)

anon : sape ni eyh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...