Sunday, May 22, 2011

saya ok konvo tanpa mak.

21 Mei 2011 - hari bersejarah untuk student PUO batch januari 2010 & julai 2010.. hari tu diorang terima sijil and diploma pada event konvokesyen PUO yang ke-40. wow!!

20 Mei 2011 - raptai hari konvokesyen PUO.. ok saje.. tade apa yang best.. yang best cuma 1 lah.. dapat tengok kawan-kawan seperjuangan time kat poli dulu. HAHAHA! ada yang semakin kering ada yang semakin gemok ( aku lah tuuuu.. ) tapi diorang still comel-comel macam dulu ;p

hari konvo - 21 Mei 2011 - timing yang di set sangat tidak betul.. kami sampai lambat.. masa otw boleh pulak jalan jem anggur gila + sesat!!! wth???!?!!?! macam mana boleh sesat aku tak tahu.. hahaha!! mungkin sebab otak dah sarat dengan macam-macam emosi.. but syue, still cool kan??? ;p

selamat sampai poli parking kat masjid then terus berlari cross jalan and pergi kumpul kat court futsal belakang p0li.. omG! berlari sambil memakai jubah konvo.??? hehe.. macam cerita hindustan lah! :DDDD tapi suka sangat time rushing-rushing tu.. tak tahu kenapa.. HAHAHA!

then selamat sampai dalam barisan.. excuse me.. mahu potong barisan!! hahaha.. mahu duduk dekat dengan mastura zahari.. HAHAHA! then jalan menuju ke dewan.. heee.. cuak pulak rasa.. emotional betul!! belum time nikah lagi.. HAHAHA! time tu dah start sesi snap menyenap dahhhhh.. bese ah.. POMPUAN! :D

masuk dewan duduk punya lama mak aihhhhh!! rasa mata dah stim gila dah! tersengguk-sengguk dengar ucapan + nak tunggu turn naik pentas laaaaagi lah lama gila rasa.. HAHAHA! bila dah tiba masa, tangan jadi sejuk tetiba.. KAH3:D

NURUL SYUHAIDAH BINTI KAMALUN BAHARIN - berjalan sambil senyum.. berjalan penuh yakin.. tunduk dan ambil sijil.. senyum dan TERIMA KASIH.. jalan menuju tangga dan turun.. ok!!! SETTLE sudah konvo diploma aku.. HAHAHAHAHA!!

dalam dewan tu ayah aku dengan Fahmi Naim yang masuk.. mak dah takde.. eyh! ni bukan ayat sedih lah.. saja nak bagi tahu lah kepada sape-sape yang tak tahu.. tapi aku tak rasa kosong pun.. along, kaknyah, abang semua datang.. hehehehe.. Fahmi Naim juga datang.. aku suka :)) TERIMA KASIH SEMUA!!!!! :DDDD

kawan seperjuangan..





big family.. alaaaa.. rifqi dengan harraz takde =.="


adik beradik dan ayah :))


yang menerima sijil :D


abang ipar ( suami kaknyah bapak harraz )


the only one brother.. HAHAHA!


kaknyah aka mak harraz..


ayah :))


along aka mak rifqi cinonet..



alaaaa.. gambar dak-dak kecik tu takde pulak.. hahaha.. time aku dah habis konvo, diorang tidur ler pulak.. tak dapat bergambar sama.. takpe lah.. insyaAllah konvo degree pulak ;p



* mak.. syidah dah konvo.. mak tengok syidah tak?? :)

5 comments:

aqmalazmi said...

WAHH tahniah akak..
ehh akak now dgree dekat mane??

tya said...

waaa. jgn sdeh k . dah konvo tu :D

Black_roses92 said...

tahniah. :)

❤NazirahMoktar❤ said...

tahniah syue..belajar elok2 rajin2 pasni :)

Firdaus Kasim said...

jom baca entri sy pula :)
http://www.firdauskasim.com/2011/06/gambar-firdaus-kasim-sempena.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...