Friday, June 17, 2011

Entry lepas kena attack dengan BEN ASHAARI.

jeng-jeng-jeng.

aku risau nak buat entry pasal Fatin Liyana semalam sebenarnya. aku risau sebab takut dituduh mencari viewer dengan menggunakan nama Fatin Liyana. tapi alhamdulillah, takde sorang pun yang komen macam tu.. nampaknya korang semua ada sama fikiran dengan aku :))

aku anggap ini rezeki buat entry pasal Fatin Liyana sebab tiba-tiba blog aku ada ramai orang view. gilax!!! aku pelik la kan tapi takkan la nak buat entry " apsal ramai usha blog aku?" hehehe.. tiba-tiba ada awek komen kat shoutmix "chemija singgah dr blog abg ben :) nak cer hangit??? link sini" owhhhh!!! aku terkesima =.=" abg ben??? ben ashaari tu ke? heh! biar bet0l!!


sekali lagi aku terkesima.. MUAHAHAHA!! gilax!!!!

omai omai.. rasa gila bertuah punya lahhh.. tak pernah blog aku dapat viewer masyaAllah punya ramai. pecah rekod 2tahun aku blogging r camni.. hehehe.. thanx abg ben!

korang tengok yang first tu dah la sebab lepas tu trafic kembali seperti biasa.. HAHA!



apa-apa pun, tetap syukur sebab nuffnang kasi hadiah lagi satu BE! o0o0o0 yeah!!! :))

kepada korang semua, thanx follow and wish congrate!


* nak beli Nikon D3000 + FULL SET? sila klik sini!!!!


-



6 comments:

Golden Rose said...

salam perkenalan...singgah dari blog bro ben...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

fyna said...

bertuah badan...
;)

wawa_addien said...

As Salam..
Wawa dtg dr blog BA.
Congrats tau. Wawa follow kamoo ;)

shopping2u said...

tahniah .. hehe, mst sonok gile kn, sy pn pnah rasa cmtu.. abg ben mmg best.. nway sy follow awk k.. =.=

ayanuts said...

tahniah..tahniah

syuE said...

hehe.. thanx smue!! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...