Thursday, June 16, 2011

Macam mana Fatin Liyana boleh femes?

tadi aku jadi stalker. aku stalk blog awek comel FL. hehehe.. comel oke! auwww.. siapa tak kenal Fatin Liyana????

aku tengok dia start berblogging sama tahun dengan aku.. tahun 2009.. omai omai.. tapi follower dia ko tengok berapa? follower aku berapa?? arghhh!! sangat tidak puas hati.. huuuuuu =.= sekali lagi aku JELES :D

tapi kenapa ya?? aku baca first entry dia.. ehem.. berbeza dengan first entry aku.. first entry aku sampah tapi dia oke saja. ko tengok first entry dia berapa orang da komen? second.. third.. entry aku?? huiy0o0o0o0.. sangat berbeza.. cisss.. cissss...!!!

adakah sebab dia comel??

atau adakah sebab dia model???





dengan itu, watpe la korang nak bergaduh sebab blog dia pemes blog korang tak.. blog dia follower ramai blog korang tak.. takde maknanya.. buat tambah dosa jek.. apa kata korang majukan diri sendiri and tak payah nak ada hasad dengki dengan orang lain.. lagi baik bukan?

just fikir itu rezeki dia dan rezeki ko belum lagi.. kan laaaagi comel :) sama jugak dengan blogger pemes yang lain.. aku baca komen diorang ada jek yang komen cam tak pergi sekolah.. hokaloh.. ta suka ta payah baca. unfollow and tak payah bukak-bukak dah.. tak susah kan??

ish-ish-ish.. nasib baik blog aku tak pemes :D


* jangan jadi dengki dengan kemajuan orang lain. jadi lah malu sebab kemunduran diri sendiri. ambil iktibar dan cuba lagi. mana taw nanti korang jugak akan berjaya nanti :)

PEACE NO WAR :)

-



25 comments:

ShakRoil said...

kandungan dalam ayat tuh penting.. comei tuh no.2 kot. haha

loveMOK said...

yeahhh , sokong sangat . jom majukan diri ;)

syuE said...

shakroil : hehehe.. mgkin laa :)

lovemok : jommm!! :))

farahin said...

wee. setuju lerr~ :)

farahin said...

hohihohi.. XD

Nisa' said...

Appearance and the way people looks adalah bonus bagi mereka. Allah SWT cipta kita sama sahaja, cuma ada usaha atau tidak terletak pada kita sendiri. Honestly, who doesn't get jealous bila ada manusia yang lebih attractive daripada kita. Who doesn't wish they could be more attractive than Fatin Liyana and other pretty girls out there? Unattractive girls like saya ni selalu dapat the left overs (haha).

So my suggestion is just do something that gives you confidence, not thinking about how unattractive you are.

sharifahzakiah said...

belog dye best tmbah2 dgn org yg comel kan. sme2 majukan diri kan. xpyh nk brdgki ngn org lain. huhu

syuE said...

farahin : heheihohohe :D

nisa : agree wit u.. :)

sharifah : taw takpe. ta pyh dengki laa..

...Minah BluR... said...

Haha.. awak pun comel la!
terjah dr blog bang ben kite...
TAHNIAH TAW DIPILIH! manyak untung wooo.. ngeee folo sini

Asha said...

nice entry.
there are reasons for setiap ciptaan tu. kdg2 kecantikan jugak mkn diri.
salam perkenalan. =)

suha said...

(^_^)

awk patot brbgga sebab Ben Shaari dh pilih blog awk tau hehe

thniah..

syuE said...

minah blur : uiks! terima kasih :) huhu.. sgt teharu tgk blog abg ben tu.. hee.. tq!!!!

asha : btul3.. hehe.. slm knlan :)

suha : sob3 :') bangga sgt.. huhu.. tq :)

-✿Ayu✿- said...

awak pn comel... just be urself ok... nt awak pn akan femes...dgn cara awk sendiri...InsyaAllah...

syuE said...

ayu : hehe.. tq ayu.. insyaAllah.. de rezeki adela.. hehehe..

dAk EyTy ThOmeL said...

tahniah awak da terpilih,,sebentar nnt leh pemes jgk heee

cucu umie said...

xkisah pon kita comel @pon tidak yg pntg rajin blogwalking disamping ramah okay shje..hehe

ayie jalan2 sini dan follow

Anonymous said...

http://wanwidget.com
jangan ler risau, awk pon cun jugak, hehe

kookie said...

lumrah manusia kan.. :D

Andrik McVean said...

hi there i have followed your blog and i hope you can follow me back..you have a very nice blog here and see you on my blog ya! cheers

mas saari said...

salam singgah and follow sini!
tahniah terpilih blog pilihan Ben Ashaari...moga terus maju jaya!

fyna said...

fyna pown suke FL...
tomey!!~





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

Mila Ahmad said...

ape yg penting jadilah diri sendiri

zilazaimy said...

awak comel gak lerr..pas ni turn awk yer..ngeh3x

Ardini Humaira said...

FL pandai pikat hati pembaca... kecomelan dia pulak kira bonus :)

syuE said...

eyty : hehehe.. tq! aminnnn :))

umie : owrite! cube jd peramah :D

anon : uiks? thanx :)

kookie : hehehe.. btul3 :D

andrik : thanx follow me :)

mas : thanx !!! :D

fyna : comel knnn?? hehehe

mila : yeah!

zila : hoh?? hehehe.. thanx.. aminnnn :)

dni : btul3.. dni p0wn sme jgak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...