Friday, August 26, 2011

Orang cakap, tak kenal maka tak cinta.







camne nak bercinta kalo tak kenal kan. =.="



dalam kes aku ni, sangat lah bermasalah nak berkenalan dengan orang. ya, aku sombong. gila sombong lepas putus cinta dulu. cis! (kata tak pernah bercinta. haha!)



ramai jejaka (perasan) makan hati dengan sikap sombong kemain aku ni. eyh~ tade la ramai. ada la 2 3 kucing berlari. tapi bukan apa, yang ngorat aku semua nya tak hensem.. tak kaya.. tade kerja bagus.. cam cilake kan? macam la ko bagus sangat syue! boooooooooo~



haha! susah la nak berkenalan dengan orang yang aku tak kenal. walaupun sebenarnya fungsi berkenalan tu memang la untuk yang tak pernah kenal. SUSAH!. bagi aku sangat susah. orang call pakai nombor tak kenal pun sah-sah aku tak jawab. kalau aku jawab aku silent jek. lantak p kat dia dok hello hello is anyone home ke apa. aku tetap diam. tambah diam kalau aku tak kenal sore sape. eeeeee~!!!!



yang kat fb apatah lagi. yang beratur nak tunggu approve da capai 60 orang. sikit? memang pun. yang tak hensem aku dah delete request awal-awal. HAHAHAHAHAHA! kejam!


banyak gila friendlist. HAHAHA! tuk kemudahan tu. keh3 :D






aku ada sakit apa ya? nak buka hati nak terima orang lain bukan susah pun sebenarnya. nak single pun takde masalah. tapi lagi sakit hati bila pergi mall ada couple jalan depan pegang-pegang tangan depan aku. kimokx betul rasanya. cam nak menunjuk kat aku pun ada.


" hyeee~ saya ada couple~~~~"

budus!



umur 22 takde boyfriend orang cakap tak laku ke eyh? wuuuuu~





HAHAHAHAHAHAHA!!!
(aku tak kenal siapa ni)








* oiii! dah nak raya!!!!!!! raya wei raya!!!!!




-




4 comments:

Yuyu said...

hahaha..memilih sangat syue ni..

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini mmg xaprrove klu yg pelik2 je uh.=p

selamat hari raya =)

syuE said...

yuyu : agk la.. hahaha

aini : kannn.. takut perompak ke ape ke.. hahaha

Umie Artoqiemie said...

garangnye... hahahaha.. mesti dia ignore semua request..tu choki2 dia ler tu.. wewit sekali!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...