Thursday, September 22, 2011

Kalau dah nama nya perempuan, pergi joging pun nak bergambar. HAHA!







Assalamualaikum~ ^.^


al-kisah. semalam petang dalam pukul 6 bersiap-siap lah aku dengan roomate aku, Azue. niat nak pergi kuruskan badan. dan niat itu berjaya. tapi tak kurus lagi la. haha!




semalam memang best la joging. cuaca pun sedap. tak panas. aku pun poyo gila joging pakai sweater. cepat sikit berpeluh. HAHA!




kitorang joging dari kawasan UiTM Puncak Perdana sampai la ke perumahan depan puncak ni. lepak taman permainan jap kasi hilang semput then lari lagi sampai Kandang. singgah beli mineral then jalan masuk kolej. tak larat nak lari dah.semput~~



kebanggaan ku~ =.="



hye~ saya SYUE~



Syue dan Azue.



perasan nak jadi awek korea. acting like cute. HAHAHA!



Azue ni awek Sarawak~



Aku ni sewel jek rupanya.









time ni memang dah pancit sangat dah. HAHAHAHA!






habis dah sesi menguruskan badan. agak-agak kalau teruskan memang boleh kurus ni. HAHAHA!




ok bai~





* sedang dengar lagu raya dari bawah. hari ni ada jamuan raya tapi aku ada kelas. wtf?!?!!


-


4 comments:

Zul Fattah said...

sempat lg posing tu..apa la popuan ni.. :P

kura said...

amboi. muka semua mcm tak penat je? tipu joging ni. hahaha

Mr feckry said...

ade kah di sebabkan terlalu banyak pi open house mase raye ni

Umie Artoqiemie said...

gila best pagi2 jogging..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...