Monday, October 10, 2011

Penat tapi seronok.

Assalamualaikum ^^


sekarang ni tengah tahan mata dari pejam. malas nak pergi tidur. penin aku~



tadi pagi sampai petang ada modul kemahiran insaniah kat U. wajib attend. ok fine~ sesi pagi pukul 8am till 1pm. sangat bosan + mengantuk. entah berapa kali aku tidur dalam dewan yang sejuk bedi tu. (maksud nya sejuk sangat)




sesi petang pulak pukul 2pm sampai 5.30pm. aktiviti sangat best. faculty tracking kowt nak panggil. sebab kena carik banyak-banyak checkpoint dan selesaikan tanggungjawab (pelik benar bunyi nya). nak panggil jungle tracking ta kena sangat lah sebab berlari dalam fakulti je pown. tapi sangat lah penat. dari tingkat bawah naik tingkat atas pastu turun balik then naik balik. omG! boleh pengsan. tapi kami berjaya!!! 4.30pm dah settle semua :)) hebat kan?




lepas habis tu rehat dulu. rasa dah hilang separuh nyawa. penat gila! pergi joging pun tak penat cenggini. lol~



gambar takde. orang tak upload lagi. dari kamera aku haruslah takde. since when aku malas snap gambar pakai kamera sendiri aku pun tak tahu. HAHA! layan kan saja.



owh~ hari ni birthday Fahmi Naim. alaa~ ex aku yang hutang tak reti nak bayar tu. tapi takpe la.. aku wish jugak birthday dia kat status fb aku. juga kat blog ni. happy birthday Fahmi Naim. even aku taw dia tak baca tapi aku wish jugak lah~ haha! this is the first year aku tak kasi hadiah birthday kat dia after 4years kitorang couple. but, it is okay with me. he also. i guess~ orang dah ada orang baru kannn :)



ok then.. nak gosok gigi, cuci muka, tidur. mood ngantuk dah datang. ok bai :)




* kenapa perempuan susah nak carik pengganti lelaki tapi lelaki senang jek carik pengganti perempuan. why?


-

4 comments:

Mr feckry said...

may be sebab pompuan selalu terbawa2..lelaki senang cari peganti, tapi terlalu sukar untuk melupakan

azah87 said...

bznya budak u..hehehe..tapi enjOy kan.. :P
ase nak sokong jer ayat last entry ni..yg warna merah tu..huhuhu..

eiyzniey said...

susahkan nk cri pggnti..hue

syuE said...

feckry :yeke?? kalo sush nk lpe npe crik yg len?

azah : haha.. kenyataan kowt..

eiyzniey : sgt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...