Tuesday, October 11, 2011

Kalau aku tahu macam tu rupa tasiknya, takde kerja aku nak menapak pergi.










Assalamualaikum ^_^


ini cerita pagi Sabtu minggu lepas. kitorang (roomate) pergi joging weyhhh~ di pagi hari lagi.. kagum tak?? HAHAHAHA!



ini semua cadangan Cik Siti Mastura.. aku, Azue ngan Zue membontoti sahaja. hehehehe..






Zue, Siti Mastura, Azue :)




my roomate :)




pagi Sabtu lepas subuh kitorang bersiap-siap. mula-mula golek-golek atas katil dulu. macam malas sebab semalam nya tak dapat tidur.. tapi gigih la bangun sebab Siti Mastura dah bebel-bebel joooom laaa.. jooom laaa.. kitorang pun bangun cuci muka gosok gigi. tak payah mandi. mana ada orang joging pepagi mandi dulu.. kan? kan? kan? HAHAHA!



nak pergi tengok tasik. aku dengar tasik aku mesti la bayangkan tempat yang cantik. aku dah 2 sem kat Puncak Perdana ni tapi tak pernah pergi tasik dekat sini. gigih la nak pergi jenguk. indah sangat ke. rupa-rupanya indah khabar dari rupa. ceitttt!! ni bukan tasik! ni LOMBONG! dem~!!





taraaaaa.. ini lah "TASIK" yang indah itu :)





ini lah nama nya muka kuciwawawawa..







nak menapak punya jauh weyhhh! wa tak tipu. dah la tepi highway. i mean, jalan besar. bukan highway plus tu. hehe. sakit jiwa raga uolllsss~ menapak lama lepak situ 5minit je kowt! hahahaha.. tapi best nya udara pagi.. hmmm~ nyaman :))






see.. ini ialah "highway" nya. indah tak permandangan Puncak Perdana? hahaha!




berehat sebentar bersama angin bayu~ haish!





lepas tu jalan tanpa arah tuju. dalam pukul 10am balik bilik lepas borong nasik lemak dengan kuih muih. sarapan la konon. joging tak berapa. sarapan nasik lemak. HAHAHA!



yang penting, kita enjoy! :))








perempuan kannn.. mesti ada posing cenggini.. comel sangat la gamaknya tu. hahaha! kasut brand murah tu kasut aku. beli konon-konon nak naik broga hill. macam cilaka. HAHA!





* macam biasa. malas gila nak tidur =.="


-

2 comments:

Liquid said...

lombong pun lombong lah kan... janji ley joging ehehehehe

syuE said...

tade la joging sgt p0wn.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...