Saturday, February 18, 2012

Happy Birthday Syue :)






Assalamualaikum ^^


18 Feb 2012. aku sudah 23yo. ok great! meningkat lagi umur aku. huhu~


thanx kepada semua kawan yang mesej, facebook untuk wish. thanx kepada family juga. and big thanx to someone yang buat romantik pulak tahun ni. before ni tak pernah pown. hahaha :D





hehe. ya, ini bukan surat cinta. hahahaha :D







































































yeay!!! hehehehe.. ni kerja cousin aku, ena salleh yang kekadang baik betul dia. *kena puji sikit ni :D
mekasih ya dik non.. jasamu akan dikenang. kalo ada rezeki akan dibalas ye bulan depan. hahahaha.. sayang kamu jugak
:)))))

































































da dapat surat seakan-akan surat cinta, dapat pulak seketul kek 100% hasil tangan cousin tersayang, ena salleh. dak ni kerja bakeri. sape nak boleh la book ye. nak kek boleh nak dia puwn boleh. hahaha :D



































here we are :)

aku and ena salleh. haha..









* 23tahun. takpe, tu hanya nombor :)



-


2 comments:

Ja a Brainstorm said...

23? Congrats!!
Happy belated Birthday!!

syuE said...

ye! 23. hehe.. tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...