Tuesday, March 27, 2012

di antara 7 petala langit dan 7 petala bumi ada 7 petala cinta.









Assalamualaikum ^^







hemoh hemoh~ layan cerita cinta islamik ni syok jugak weyh! layan kat panggung lagi. hehehe.



honestly pada aku, cerita ni lagi best dari cerita ombak rindu. serius! cerita ni mengajar kita erti kesetiaan, pengorbanan, dan kasih sayang :)





assalamualaikum cinta,
assalamualaikum rindu....





aku kalau dapat spesis lelaki macam dalam cerita ni aku rasa aku terus pakai jubah purdah semua kowt. rasa macam tak layak jek untuk aku lelaki jenis cenggini. tapi kalau dapat alhamdulillah. boleh dia bimbing aku ke jalan yang benar lagi diredhai. hehe :D *berangan





* senyap tak semestinya menghalalkn. so, jangan la buat-buat lupa ya. RM400 bukan sikit. boleh beli external 1tera derrrrrr... :D

-

3 comments:

kura said...

tajuk dia bukan main lebauuu. heheh

anis.b said...

* senyap tak semestinya menghalalkn. so, jangan la buat-buat lupa ya. RM400 bukan sikit. boleh beli external 1tera derrrrrr... :D

part ni takleh blah. dia baca ke blog syue ni?

syuE said...

kura : hahaha.. tajuk die 7 petala cinta jek sbenanye ;p


anis : 4 sure die ta bce.. hahahaha.. but who knows :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...