Saturday, April 07, 2012

April sudah.






Assalamualaikum ^^


hmm~ dah seminggu masuk bulan April. dah sebulan lebih jugak start sem baru. sekarang dah start busy dengan article review + assignment + report writing tapi still chill. weekend jek merambu. enjoy sana enjoy sini. kerja satu apa pun tak siap lagi. Isnin ni submit article review. hui~ baru tadi print article. printer pulak buat hal. ink hitam + merah tak keluar. apa jadah aku print kaler biru + hijau jek. jadinya article aku keluar semua word kaler hijau. hokaloh.




starting jek dah membebel. hui2. kat siapa lagi aku nak membebel kalau tak kat blog neyh! jangan sesekali bukak blog aku dalam kelas lab oke. gila kaw!



lecturer : siapa ada blog?

student : syue! syue!

aku : woi! diam lah! shhhhhhh~



korang bayangkan kalau lecturer tu bukak blog aku didepan kain latar (what the hell? ) . ouh! terpampang besar blog aku. dengan bangga word purple SYUE PUNYA BLOG akan keluar. bersama bee nya dan mukanya yang disengat-sengat. ish! jangan buat pasal. malu setahun aku. blog ini hanya untuk tatapan bawah umur 30. HAHA! (berapa ya umo lecturer tu? )



sekarang setengah sem pun belum masuk tapi aku dah kesempitan wang. time-time camni la aku akan memaki hamun jejaka bangang yang tak tahu-tahu nak bayar duit aku. eyh! aku sumpah kau bodoh 7 keturunan. aku peduli apa. kalau Allah makbulkan doa aku, melutut ko carik aku minta ampun. hak tuihh!


( aku takde la jahat camni. kalau ko baca, ko bank in duit kat aku ye. RM400. takde bunga. aku tak suka duit haram. sila bank in duit halal. kalau ada kawan-kawan dia yang baca, sila sampaikan la. insyaAllah Allah akan murahkan rezeki korang sebab membantu aku menuntut duit aku kat jejaka bangang tu. )



bulan April. next month bulan Mei. sekejap jek dah setahun mak pergi tinggalkan aku. hmm~ rindu mak....



over kan aku senyum? HAHA!
2010 :)

mak, ayah, aku







* dalam entry ni ada banyak perasaan kan. hahaha.. malas, marah, sedih. entry gembira nya mana syue?


-

6 comments:

kura said...

haa betul. bercampuq baurr motif entry ni. apapa pun.. senyummmm! hehehh

Ini Kisah Tia said...

takpe lah .. kadang2 kita kena jaga hati kita .. senyum je bia pun ada masalah :)

dayah SnoW Heuka said...

ya Allah sedihnye... :( hope awak kuat keyh ^^ be strong!!.. :D

adam narzuan said...

sabar jer... yang penting sedekahkan pahala untu emak kat sana.. Semoga rohnya ditempatkan dikalangan org2 yang beriman.. aminnn...

kEy said...

sdey lak aihhh ;'((

syuE Syuhaidah said...

kura : smileee

tia : smilee lg skali :)

dayah : saya mmg kuat! :D

adam : aminn.. insyaAllah

key : gedik lak ko nk sesedih kn.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...