Saturday, April 14, 2012

teknik bergambar boleh membuatkan kau nampak kurus. so, tak payah diet dah oke!




Assalamualaikum  ^^


hey! blog baru ni macam tak best lah.  =.="


pelik kan????




tapi nak upload gambar senang. cam best pulak. hahaha!


aku nak cerita. rabu hari tu aku dengan housemate pergi tasik putrajaya. time tu tasik putrajaya ada event MASUM antara universiti. dia sukan air kalau tak silap aku. aku takde kawan pun yang join benda tu. saja cuci mata sambil teman member aku tengok kawan dia.


time tu jugak lah berlakunya gempa bumi kat Acheh tu. fuhh~ syukur alhamdulillah takde berlaku tsunami kan.! doakan yang terbaik buat mereka di sana. semoga Allah S.W.T lindungi semua umat Islam di sana. aminn.


macam yang korang dah sedia maklum, view kat tasik tu kan cantik. so, banyak lah sesi-sesi konon photoshoot berlaku. view cantik tapi lepas kena edit dengan aku terus hancur gambar tu. tapi kan, aku perasan satu benda. AKU NAMPAK KURUS DALAM GAMBAR-GAMBAR TU. come on~ support kata-kata aku sikit. HAHAHA!




cantik kan? tak rasa macam kat Malaysia pulak ;p


ini gemuk namanya. dalam banyak-banyak port cantik kat situ, aku rasa depan tandas paling unik  =.="

ini kawan-kawan saya ;)

Malaysia. hey running man! coming here laaa :DDDDD

ini gemuk lagi.

ini pun gemuk. apsal rasa pendek?

see! nampak kurus kan?!?!?! rahsianya ialah, sila sorokkan separuh badan anda yang gebu itu dibelakang kawan anda. HAHAHAHA!

alone and lonely ;(
nampak kurus tak? ke aku jek yang rasa nampak kurus? HAHA!




ok, itu jek aku nak cerita. next sem cuti mid sem. wuhuuu!



* serius bila tengok mamat korea handsome aku akan sengih sorang-sorang. angau! hish! susah ni..



-

2 comments:

snf said...

hahahha.memang.dengan edit2 gambar. tapayag make up pun tape. edit2 terus cantik.hehehe.tapi syue tetap cantik.hehehe. makin chubby nampak.bahagia lettew?>

syuE Syuhaidah said...

insyaAllah bahagia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...