Thursday, April 21, 2011

Citation punya pasal.

berbanggalah uitm ni dapat student macam kitorang kan.. HAHAHA! perasaan.. baru bersusah payah sikit jek pun tapi penat rasa macam nak pengsan weyhhhh!!

first sekali aku nak ucap SYUKUR ALHAMDULILLAH kerana berada di uitm puncak perdana.. bukan UITM SHAH ALAM aka UITM INDUK.. apsal?? apsal weyh?? apsal???? sebab.. aku tak sanggup mematahkan kaki yang beurat benang ni.. hahaha..

gila seksa weyh.. nak pergi library pun rasa nak putus nyawa sudah.. mendaki bukit dengan ketinggian 70 darjah.. owh! mungkin sudah 80 darjah (ok, tipu.).. seksa.. lepas tu mendaki tangga.. kalah tangga batu caves.. (ok.. tipu lagi.).. ARGHHH!! tak dapat dibayangkan.. tapi kami masih tersenyum dan ketawa sebab sesat di UITM SHAH ALAM! apakah???

mereka jek seronok posing.. aku jadi tukang tangkap gambar jek.. siutttt...


perjalanan bermula dari pukul 3 kowt.. dala lambat bertolak pastu boleh pulak salah turun.. kitorang turun depan pkns.. HAHAHA! otak lebih pikir nak berjalan kowt =.="

penantian penuh kesabaran di perhentian bas dekat uitm puncak perdana.. HAHAHAHA!


lepas tu naik bas balik then tukar bas lagi kat mana entah.. huihhhh.. susah betol..! padahal nak pergi uitm shah alam jek.. bukan nak pergi uitm perak pown! dah tu kena beli touch 'n' go pulakkkkk.. bas tu tak terima duit.. awat la menyusahkan sangat? terpaksa beli kad toucnh 'n' go then topup la sampai RM20 untuk 4 orang sekali.. siut.!

bukti pembelian.. eyh!! bukti kami dah jejak kaki kat sini.. HAHA.. poyo kau syue!





lihat muka-muka serius di atas.. ini bukan berpura-pura ye.. kami memang tengah semangat menyalin siapa writer, tajuk buku, version, call number, publisher, and bla bla bla bla...


ok syue.. ko gemuk nak mampuihh,!!

kawan susah senang masa buat assignment citation.. HAHAHA! korang!! sem depan kite tak dengan korang daaaa.. UWAAAAAAAAA T_T


akhirnya, 20 April 2011, assignment itu selesai juga dan selamat di hantar kepada miss sufy yang comel (bodekkkkk..) fuhhhhh~ lega gila rasa.. miss sufy cakap "this should be okay.." lol~ itu jek miss?? kami dah cuba sedaya upaya taw.. hehehehe :B

27 April 2011, aku dah start final.. tak sabar nak habis weyh!! 4bulan kat sini rasa penat sangat padahal bukan study pown! HAHA! penat apa aku pun tak tahu =.="


* kegemukan ialah kecomelan.. motivasi diri.. AHAHAHAHAHA!

3 comments:

SiLabiLabi said...

kamu student UITM course Bachelor in Library Science??

macam kenal je miss sufy tu..
dia bukan librarian UiTM kedah ke dulu..hehehe

Ja a B r a i n s t o r m said...

aku tak paham.
kau duduk UITM puncak perdana dan datang ke UITM s.alam semata-mata untuk study dalam library?

apa, uitm puncak perdana tak ada library ke?

:p

syuE said...

silabi-labi : yup2..heheh.. tatw la plak.. hehe..

jaA : bkn nk stdy dlm library.. ak kne wt citation.. lib puncak perdana ta byk sources.. so ak kne pegi induk tuk dpt byk sources.. phm?? hhehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...