Thursday, December 15, 2011

Adat hidup sebagai student~

aku rasa lately aku selalu kena marah dengan lecturer. actually bukan aku tapi 1 kelas. HAHAHA! semenjak dapat paper test hari tu, lecturer kitorang asyik hangin jek. mana tak nya, kecewa la dia penat-penat ngajar tapi kitorang score paling tinggi 7/10 and paling rendah 3/10. nangis laaaa~



ditambah pulak dengan presentation seperti taik ayam. penat baca slide tapi haram tak explain pemende. HAHAHA! darah tinggi beliau mengajar kami yang lemmmmm ni..



4/1/2011 dah start final. last paper 19/1/2011 and aku adalah orang last yang akan berambus dari rumah ni. arghhh!! tension!



minggu depan kena submit 5 assignment. 2 hafazan (doa-doa dan ayat lazim), 4 presentation dan 1 test. terbaik lah kan. muka aku dah tak serupa muka sebab jerawat naik seperti cendawan selepas hujan. perghh! mata pun dah nak taknak jek bukak. silap hari bulan tutup terus :D



aku rasa semua student uitm sekarang tengah tension assignment dengan presentation. gambate!!!!



tengah pikir apa aku nak ambik for third language sem depan. hmmm~ nak ambik jepun tapi takde kawan pun nak ambik jepun. bahasa arab tak minat. mandarin pun tak berapa nak minat. german? france? bahasa siam takde ke? hahaha!



ok bye!




* sambung buat assignment :)

-

6 comments:

nurhaniszamshah said...

ambik je bahasa jepun. best lah. hehe

^ Mia Merra ^ said...

syue ~!!! amik bahasa jepang... masyukkk <3 ...

eiyzniey said...

xpe2
jgn tension2
chill2
hheehe

miss_kayrul said...

amik la bhs korea..kamu kan suke tengok cite korea syue..hehe

♥BELLALICIOUS♥ said...

hehe eh ktorang pun dapat lecturer yang mcm tu jugak? mrh2 sbb dia cakap budak lelaki tak perform well. u part bape? course ape? btw gud luck!

syuE said...

nurhaniszamshah : yeah! absolutely :D

mie merra : sgt jepang!

eiyzniey : hehehe.. da abh azab daa

nasrah : korea ngan jepun ta sme ye yunk.. hahaha

bellalicious : hehehe.. part 2 course record mgt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...