Saturday, January 28, 2012

baru lepas tengok twilight breaking dawn part 1. kesian kan ketinggalan zaman. tapi cerita dia cool lah!!

Assalamualaikum ^^


tajuk pun dah panjang berjela. ta payah taip entry pepanjang pun orang dah taw nak cerita pasal apa. haha!


baru tadi ada rezeki nak download. ok what dari tak tengok langsung. ok what dari dah keluar part 2 baru nak layan part 1. hehehe.


sangat sweet kan kalau dah kahwin. kat Malaysia ni ada tak tempat honeymoon cam bella ngan edward tu? cantik gila kowt! tapi dorang bukan tahu pun ciptaan Allah. =.="


then~ tak sabar nak tunggu part 2.. tahun depan ke? huihhhh~ lama gila nak tunggu. bella jadi vampire jahat ke sebab mata dia kaler merah. hoh!?!?! serius curious gila dah ni. haish!






" if you kill her, you kill me! "


ok great! tade sesape nak cakap camtu untuk aku ke? HAHAHAHA!




* baru 2mggu cuti sem aku dah kematu duduk rumah ni. bosannya hanya Allah yang tahu. 23jam duduk bilik sahaja. 1jam keluar kencing berak basuh baju. even makan pun dalam bilik sambil tengok drama korea. so sadis kan? ............................~


-

4 comments:

Mr.Trollulz said...

Cerita apakah ini? Underworld ke?

Mr.Trollulz said...

Saya tengok yang first dan second je. Ada third kan? Tak tengok lagi. Tapi cerita ni cerita cinta, kurang minat. Hehehe. :p

syuE said...

trollulz : haha. ni ctr twilight la. g google :D

~yAyA mAr!a~ said...

hye syue, nak tanya awak download BD part 1 kat mana? boleh bagi link tak. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...