Sunday, January 22, 2012

concerned about me :)

Assalamualaikum :)



al-kisahnya, masa study week aku suka berjaga sampai subuh. kadang-kadang pukul 9 aku tido pukul 2 ke 3 pagi aku bangun. konon study tapi haruslah tak berapa nak study!



satu hari tu aku tido dalam pukul 9pm kowt. pukul 3pagi aku bangun. tengok-tengok ada burger atas meja and sekeping note. aku baca. uishhhhh~ terharu akak dik.. hahaha.. baik kan roomate aku?? :D





"akak.. ada burger.. makan tau.. takut akak lapar malam2 tu yang beli sekali tu.. hehe.. AZUE"

sweet kan? hahahhaa :D





dan inilah burger nya. daging special lagi :)



dan ini ialah pemberinya. :D
kiri aku kanan dia :P



dia panggil aku kak syue sebab umur dia muda setahun dari aku. takde la jauh sangat kan tapi dia ni memang semua yang tua dari dia, dia panggil kakak. suka la tu dia muda dari kitorang! cissss~ hahahaha!




ni kalau dia baca ni mesti bising sebab upload gambar dia kat blog.. hahahaha! sem depan buat camni lagi taw azue! keh3 :D





* tak susah cari kawan yang baik asalkan niat berkawan tu ikhlas. bukan sebab ada udang disebalik batu. paham?


-

6 comments:

Nurul Iman Rosman said...

aloloor, sweet nye!
dia still ingat jugak kat kawan dia ni kan, bagus bagus ;)

mohdhazlan Dreadlock said...

baiknya adik tu :)

yad'z said...

alala..... sweet, baik, comel... hehe.. untung dapat roomate prihatin cam ni. =)

snf said...

WAHH!bestlah kalo hari hari mcm nie..bila dpt something mesti kita akn ase hepi sgt if benda tue juz a beger or simple note.hehhee..semoga kebahagiaan jd milik syue:-) 2012 onward lesbih baik.

syuE said...

iman : hehe.. die mmg sweet p0wn :p

hazlan : baik kn.. hehehe

yad'z : hope psahabatn kt0rg kekal smpai ble2 :)

snf : maceh :)

yad'z said...

amin amin aminnn.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...