Monday, January 02, 2012

mood new year + final exam

Assalamualaikum ^^




best ke new year korang? jealous oke! new year aku kat depan laptop jek. tengok bunga api pun tak. dengar bunga api pun tak. kesian kan~~~~~~



sekarang sibuk nak final. lagi 2 hari start paper first. paper entrepreneurship. jangan tanya aku pape sebab aku tak study pape pun lagi. MALAS mengatasi segala-galanya. argh!


hari ni dah masuk hari ke-2 tahun 2012 tapi aku tak rasa pape yang lain. sama saja. bangun tengahari ngadap laptop layan running man sampai subuh then tidur pastu bangun tengahari layan running man then tidur dan begitu lah seterusnya sampai hari ni. takde rasa final exam langsung. study week? apa tu? HAHAHAHA! GASAK LA KAU SYUE~ dah leh teka result ko camne.............




goodluck final yea kawan-kawan :)




semalam layan video yang aku rekod pakai handphone. mavam-macam video. tiba-tiba ada video mak. mak wish birthday kat along. mak peluk along. pastu ada video mak main dengan harraz. time tu harraz baby lagi. bising suara mak. hahaha. rindu nak dengar. tak sedar mengalir airmata.


ok sudah~ jangan emo. semangat belajar sila lah muncul. aku tak rasa aku akan cemerlang kalau terus macam ni. aku tak rasa aku akan habis degree kalau aku terus camni. laptop ni patut campak lombong jek. broadband ni patut nya aku dah pijak-pijak kasi hancur. simcard tu aku patah-patah kan. external aku masukkan virus. sepatutnya la. tapi sanggup ke buat? HAHAH! gila kaw!


ok dah. bubbye.



* kenapa perlu ada final exam??


-

4 comments:

yad'z said...

selamat menempuhi paper final... aja2 fihgting!!! ^^

nizamghazi said...

hye.
Pernah ke sy singgah sini?
tak sure pernah ke tak.
Tak apa ramai lagi yang sambut new year depan laptop. Itu lebih baik dari tidur kan :)
Apa2 pun tumpukan exam lebih penting dari segalanya. Itu adalah bekalan time mintak kerja nanti.

Anyway Hppy New Year okay :)

kr+ said...

ada final exam la syok.. btw Good Luck minah! hahaha

syuE said...

yad'z : maceh :D

nizamghazi : tatw la.. 1st tym kowt ko dtg cni..btw tq :)

khai : ta syok! btw tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...