Friday, March 09, 2012

first week at Puncak Perdana.

Assalamualaikum ^^


pejam celik pejam celik dah seminggu at UiTM Puncak Perdana. so far oke saja. belum jumpa apa-apa yang menyusahkan. lecturer for new sem semua ok and harapnya lah sampai ke akhir sem sporting cenggitu ye. hehe ^^


kelas semua ok just hari Isnin tekanan sikit sebab kelas dari pukul 8am sampai 9pm. great! kelas lain semua pagi sahaja. yeah3! :D


makan juga sedang dalam kawalan. malam tak makan melainkan melepak di kandang (port makan) or hangout. breakfast nescafe + susu + biskut. lunch nasi. skip dinner. tak mengharapkan kurus seperti dulu, just nak kempiskan perut. hahaha.


third language class dah start. tekad ambil Japanese Language. best ha! first week lecturer suruh hafal number from 1 to 10 in Japan. hehehehe.


ok, tu jek nak cerita. blog makin dipinggirkan sebab lately malas nak online. setakat on fb, komen-komen then logout. hehehe :))


ok, bubbye! :p







* next week cadangnya nak ambik kursus kahwin kat uitm. RM50 only. yeah! :D



-

7 comments:

anis.b said...

syue, i dah 4 minggu skip dinner. xdela everyday tp dlm seminggu tu adela sehari dinner. kadang2 jog jugak. breakfast kdang2 jek sbb kelas petang. bangun pun dah pukul 12 almost setiap hari kecuali isnin sebab isnin kelas pagi. tapi berat tak turun banyak pun. dalam 2 kilo camtu. orang cakap klau betul2 nak kurus, xleh skip meal breakfast, lunch, dinner tp klau dah bangun kol 12, xde mknanya breakfast.HAHA!

syah_iera said...

rey,sin kyu ju..hahahaha tu je aku ingt..

syah_iera said...

rey,sin,kyu,juu tu je la aku tau...hahaha

syuE said...

anis : haha.. tiap org lain cara die.. mgkin anis kne stay cmtu lme ckit kowt. mne taw msuk 3 4 bln nnt bole krus. hahaha


syira : hahaha.. ak p0wn ta hafal lg. keh3 :D

anis.b said...

rasa mcm x mampu nk teruskan je. huhu

snf said...

wahh.belajar japanese.haip haip alh sensei.hehehe. wish u luck syue:-)

syuE said...

anis : ala.. stay la lme ckit.. at least da trun 2kg kn? hehehe

snf : tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...